Δεν ρισκάρει ο Μέσι, μάλλον χάνει και το φιλικό με την Ισπανία

Gazzetta team
Δεν ρισκάρει ο Μέσι, μάλλον χάνει και το φιλικό με την Ισπανία

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι δεν θέλει να ρισκάρει με τις ενοχλήσεις που νιώθει στον προσαγωγό και έτσι θα μείνει εκτός και από τη φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Ισπανία.

Ο άσος της Μπαρτσελόνα δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με την Ιταλία στο Μάντσεστερ, λόγω ενός τσιμπήματος που αισθάνθηκε στον προσαγωγό.

Ο Μέσι ταξίδεψε με την αποστολή της Αργεντινής στη Μαδρίτη ενόψει του φιλικού απέναντι στην Ισπανία την ερχόμενη Τρίτη, θέλοντας να δώσει το «παρών».

Πόρτσμουθ - Όξφορντ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ωστόσο, δεν πήρε μέρος στην πρώτη προπόνηση επί ισπανικού εδάφους και όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ του Σαββάτου ο Χόρχε Σαμπάολι δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Το πρωί της Κυριακής, ο Αργεντινός σούπερ σταρ προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, όμως και πάλι το πιθανότερο είναι να μη ρισκάρει ενόψει Ισπανίας καθώς μια υποτροπή στο πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί θα έρθει στο χειρότερο δυνατό σημείο για τον ίδιο.

Άλλωστε, πέρα από το Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού, ο Μέσι έχει σημαντικά παιχνίδια και στο Champions League με την Μπαρτσελόνα.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα