Αφίσα του ISIS με αιχμάλωτο τον Μέσι ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου (pic)

Αφίσα του ISIS με αιχμάλωτο τον Μέσι ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου (pic)

Gazzetta team
Αφίσα του ISIS με αιχμάλωτο τον Μέσι ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου (pic)

bet365

Μία αφίσα που παρουσιάζει τον Λιονέλ Μέσι αιχμάλωτο των Τζιχαντιστών, οι οποίοι απειλούν ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου, είδε το φως της δημοσιότητας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ISIS βάζει στο... στόχαστρο τον Λιονέλ Μέσι, κάτι που έχει κάνει και με άλλους αστέρες του ποδοσφαίρου στο παρελθόν.

Μία νέα αφίσα που κυκλοφόρησε δείχνει τον Αργεντινό άσο να βρίσκεται στα χέρια των Τζιχαντιστών και να κάθεται στα γόνατα φορώντας μια πορτοκαλί στολή, ανάλογη με αυτή που φορούν οι κρατούμενοι στο Γκουαντάναμο.

Στο background της αφίσας διακρίνεται το Λουζνίκι της Μόσχας (το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου), με τον Τζιχαντιστή να κρατάει το κεφάλι του Μέσι, ενώ υπάρχει και απειλητικό μήνυμα από το Ισλαμικό Κράτος.

Το προπαγανδιστικό υλικό των Τζιχαντιστών έχει στραφεί τους τελευταίους μήνες συνολικά εναντίον του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι, κάτι που σίγουρα θα αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας των Αρχών στη Ρωσία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα