Κλήθηκε στην εθνική Ιράν ο Μασούντ!

Κλήθηκε στην εθνική Ιράν ο Μασούντ!

Κλήθηκε στην εθνική Ιράν ο Μασούντ!

bet365

Η παρουσία του Κάρλος Κεϊρόζ στην Αθήνα αποδείχθηκε καταλυτική για να επιστρέψει στην εθνική Ιράν έπειτα από 8 μήνες ο Μασούντ Σοτζέι! Στην αποστολή και οι Ανσαριφάρντ και Χατζισάφι.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως έπειτα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν μεταξύ του Μασούντ και των αξιωματούχων της ομοσπονδίας του Ιράν η παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί λύθηκε και πλέον ο δρόμος για την κλήση του άσου της ΑΕΚ στο Μουντιάλ της Ρωσίας ανοίγει διάπλατα.

Λέστερ - Τσέλσι με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Κεϊρόζ ήταν εκείνος που πίεζε την ιρανική ομοσπονδία να ρίξει νερό στο κρασί της κάτι που τελικά συνέβη θεωρώντας πως παρουσία του 33χρονου μεσοεπιθετικού στην εθνική ομάδα είναι απαραίτητη.

Το ταξίδι του Πορτογάλου τεχνικού στην Αθήνα λειτούργησε ευεργετικά με τον πρώην παίκτη του Πανιωνίου και κάπτεν στην εθνική ομάδα της χώρας του να καλείται σε πρώτη φάση για τα φιλικά κόντρα σε Τυνησία (23/3) και Αλγερία (27/3).

Στην 28μελή αποστολή συμπεριλαμβάνονται επίσης οι Χατζισάφι και Ανσαριφάρντ. Ο Κεϊρόζ έχει ανακοινώσει πως ξεχώρισε 35 παίκτες, οι οποίοι ουσιαστικά αποτελούν την προεπιλογή του για τα ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου προτού καταλήξει στην τελική αποστολή.

Ο Μασούντ ετοιμάζεται να γράψει ιστορία καθώς εκτός απροόπτου θα γίνει ο πρώτος Ιρανός με συμμετοχή σε τρία Μουντιάλ έχοντας ήδη αγωνιστεί το 2006 και το 2014!

Ο Μασούντ είχε μείνει εκτός Ιράν από τον περασμένο Αύγουστο όταν αγωνίστηκε με τον Πανιώνιο στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο του Γ΄Προκριματικού Γύρου του Europa League.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα