Ανέλαβε την Αυστραλία ο Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ

Ανέλαβε την Αυστραλία ο Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ

Θοδωρής Βασίλης
Ανέλαβε την Αυστραλία ο Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ

bet365

Ο Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ θα είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει την Αυστραλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 με τους «Socceroos» να ανακοινώνουν την συμφωνία με τον Ολλανδό τεχνικό.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο αντικαταστάτης του Άγγελου Ποστέκογλου στην τεχνική ηγεσία της Αυστραλίας βρέθηκε. Ο λόγος για τον Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας για να οδηγήσει τα «καγκουρό» στο επερχόμενο Μουντιάλ της Ρωσίας.

«Είναι μια τεράστια επιτυχία για το αυστραλιανό ποδόσφαιρο. Ο Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ είναι προπονητής κλάσης. Οδήγησε την Ολλανδία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010, ενώ μόλις πριν λίγους μήνες με την Σαουδική Αραβία κατάφερε να κερδίσει το απευθείας εισιτήριο για τα γήπεδα της Ρωσίας. Γνωρίζει την ομάδα μας αφού μας αντιμετώπισε ως αντιπάλους και αυτό θα τον βοηθήσει στην πιο εύκολη προσαρμογή», ανέφερε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Στίβεν Λόουι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα