Ελ Καντουρί: «Μέσα από τον ΠΑΟΚ να επιστρέψω στην εθνική»

Ελ Καντουρί: «Μέσα από τον ΠΑΟΚ να επιστρέψω στην εθνική»

Gazzetta team
Ελ Καντουρί: «Μέσα από τον ΠΑΟΚ να επιστρέψω στην εθνική»

bet365

Στο Κόπα Άφρικα του 2017 ο Ομάρ Ελ Καντουρί μέτρησε τις τελευταίες, έως τώρα, συμμετοχές του με την εθνική ομάδα του Μαρόκο, στην οποία θέλει να επιστρέψει ενόψει του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Βελγομαροκινός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο Κόπα Άφρικα του 2017, που είχε διεξαχθεί στην Γκαμπόν, έχοντας μπει στην αποστολή από το… παράθυρο, καθώς δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του Γάλλου ομοσπονδιακού τεχνικού, Ερβέ Ρενάρ, ο οποίος τον κάλεσε στην εθνική ομάδα, μετά τον τραυματισμό του Νορντίν Αμραμπάτ.

«Την τελευταία φορά που έπαιξα με την εθνική ομάδα του Μαρόκο ήταν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής του 2017. Από τότε, δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή ή κλήση. Κάθε διεθνής, εύχεται να μπορεί να βοηθήσει τη χώρα του. Αλλά αυτός που αποφασίζει, είναι ο προπονητής κι εγώ από την πλευρά μου, πρέπει να αποδεχθώ τις επιλογές αυτές. Σκέφτομαι ακόμα μια πιθανή κλήση, όμως είμαι και ρεαλιστής, υπάρχει λίγος καιρός ακόμα μπροστά μας στη σεζόν μέχρι την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και αν δεν είμαι και τότε στις κλήσεις, τότε τελείωσε για μένα» δήλωσε σήμερα σε ολλανδικό Μέσο, που ασχολείται με τα όσα συμβαίνουν στο Μαρόκο. Σ’ ότι αφορά τον ΠΑΟΚ ο Ελ Καντουρί δηλώνει πως μέσα από την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να πείσει τον Ρενάρ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία.

«Εξαρτάται από εμένα τώρα. Πρέπει να αποδείξω ποιος είμαι στον ΠΑΟΚ και να επιστρέψω στην εθνική ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα