Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2: Χάνει το πρωτάθλημα (vid)

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης 2-2: Χάνει το πρωτάθλημα (vid)

bet365

Ανευρη ξανά η Μπαρτσελόνα, σε ένα ματς με αυτογκόλ, τρία πέναλτι και πολλά λάθη, παραχώρησε βαθμό (2-2) στην Ατλέτικο και στη Ρεάλ την ευκαιρία να ξεφύγει…

Τρεις ισοπαλίες σε τέσσερις αγωνιστικές. Γκρίνια στα αποδυτήρια, χείριστο κλίμα σε κάθε βαθμίδα του club και ένας προπονητής που μετράει ώρες. Η Μπαρτσελόνα νοσεί κι αυτό επιβεβαιώθηκε στο εντός 2-2 με την Ατλέτικο. Δεν ήταν τόσο το αποτέλεσμα, όσο η άνευρη, βαρετή, χωρίς πυγμή εικόνα που έβγαζε. Ότι δεν διεκδίκησε τη νίκη με όλες τις δυνάμεις της. Λες και δεν έχει καθόλου δυνάμεις και περισσότερο ψυχικές. Ετσι, έμεινε στο -1 από τη Ρεάλ, η οποία την Πέμπτη υποδέχεται τη Χετάφε και μπορεί να απομακρυνθεί στο +4, αποκτώντας σημαντικό προβάδισμα τίτλου.

Ο Κίκε Σετιέν που έπαιζε… το κεφάλι του, άφησε στον πάγκο και έριξε στο ματς τον Γκριεζμάν μόλις στο 90’. Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για την Μπάρτσα, με τον Ντιέγκο Κόστα να σημειώνει αυτογκόλ (12’) έπειτα από κόρνερ του Μέσι.

Ωστόσο, η Ατλέτικο ισοφάρισε άμεσα. Αρχικά ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε το πέναλτι του Ντιέγκο Κόστα (18’), αλλά ο διαιτητής έδειξε επανάληψη και ο Σαούλ ευστόχησε για το 1-1.

Ο Μέσι που ήταν κεφάτος και χάριζε highlight, όπως ένα τρομερό άδειασμα στον Λόντι και ένα φαλτσαριστό που έξυσε το δοκάρι, βρήκε το 700ό γκολ στην καριέρα του με ωραία αλά Πανένκα εκτέλεση πέναλτι.

Μόνο που το παιχνίδι είχε ακόμα ένα πέναλτι. Και πάλι ο Σαούλ δεν λάθεψε από τα 11 βήματα, παρά την καλή προσπάθεια του Τερ Στέγκεν να το βγάλει. Με αυτόν τον τρόπο η Μπάρτσα συνεχίζει να έχει προβλήματα, ενώ η Ατλέτικο έμεινε αήττητη για 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Μπαρτσελόνα (Κίκε Σετιέν): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Σεμέντο, Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς (85' Φατί), Βιδάλ (90' Γκριεζμάν), Ράκιτιτς (63’ Σέρζι Ρομπέρτο), Πουτς, Μέσι, Λουίς Σουάρες

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Χιμένες, Φελίπε, Αρίας, Λόντι, Παρτέι, Σαούλ, Καράσκο (87’ Βιτόλο), Κορέα (87΄Λεμάρ), Γιορέντε (70’ Ζοάο Φέλιξ), Ντιέγκο Κόστα (77' Μοράτα).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα