Μπαρτσελόνα: Αμφίβολος ο Ζεράρ Πικέ για το Clasico (vids)

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Αμφίβολος ο Ζεράρ Πικέ για το Clasico (vids)

bet365

Ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, αποχώρησε τραυματίας στον αγώνα με τη Νάπολι, πέντε ημέρες πριν από το Clasico με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Το... νοσοκομείο της Μπαρτσελόνα γεμίζει με μαθηματική ακρίβεια! Μετά τους Λουίς Σουάρες (τρέχει να προλάβει μερικά ματς στο φινάλε), Ουσμάν Ντεμπελέ (εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν), Τζόρντι Άλμπα (ακόμα δύο εβδομάδες εκτός) και Σέρτζι Ρομπέρτο (ένα μήνα εκτός), στους τραυματίες προστέθηκε και ο Ζεράρ Πικέ.

Λίγο πριν από το φινάλε του αγώνα με τη Νάπολι, ο κεντρικός αμυντικός «γύρισε» τον αριστερό του αστράγαλο, αντικαταστάθηκε από τον Κλεμάν Λενγκλέ και αποχώρησε χολαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο.

Εν αναμονή των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί, ο κεντρικός αμυντικός είναι αμφίβολος για το Clasico με την Ρεάλ Μαδρίτης την Κυριακή (01/03), με τον προπονητή του Κίκε Σετιέν να μην ξεκαθαρίζει τίποτα για την κατάστασή του, στην συνέντευξη Τύπου.

Κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, πάντως, ο «Γκέρι» δεν έδειχνε να κουτσαίνει ιδιαίτερα και, μάλιστα, όταν ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα προλάβει το Clasico, εκείνος απάντησε «ναι, ναι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα