Μπαρτσελόνα – Ριτσάρλισον: «Όχι» της Έβερτον σε πρόταση 100 εκατ. ευρώ!

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα – Ριτσάρλισον: «Όχι» της Έβερτον σε πρόταση 100 εκατ. ευρώ!

bet365

Οι Μπλαουγκράνα αναζητούν εναγωνίως παίκτη για να καλύψει το κενό του σοβαρά τραυματία Λουίς Σουάρες και χτύπησαν (;) την πόρτα των Ζαχαρωτών για τον Βραζιλιάνο.

Η προσπάθεια της Μπαρτσελόνα να αποκτήσει τον Ροδρίγο της Βαλένθια κατέληξε σε ναυάγιο και, μέχρι να ολοκληρωθεί η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, οι Μπλαουγκράνα θα αναζητούν έναν παίκτη για να καλύψει το κενό του σοβαρά τραυματία Λουίς Σουάρες.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο καταλανικός σύλλογος έκανε πρόταση ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ (!) στην Έβερτον για τον Ριτσάρλισον, σενάριο που φαντάζει απίθανο, αφού οι Καταλανοί δεν έχουν την δυνατότητα αυτή την στιγμή να δώσουν πολλά χρήματα για μεταγραφή και ψάχνουν λύση μέσω δανεισμού..

Πάντα με βάση τα όσα υποστηρίζούν οι Άγγλοι, η Έβερτον απέρριψε αμέσως την πρόταση, αφού στόχος της είναι να ενισχυθεί και όχι να αποδυναμωθεί. Την φετινή σεζόν, ο 22χρονος Ριτσάρλισον μετράει 27 συμμετοχές, δέκα γκολ και τέσσερις ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα