Οσασούνα: Τα δάκρυα της κόρης για τον άτυχο Τσίμι Άβιλα (vid)

Οσασούνα: Τα δάκρυα της κόρης για τον άτυχο Τσίμι Άβιλα (vid)

Gazzetta team
Οσασούνα: Τα δάκρυα της κόρης για τον άτυχο Τσίμι Άβιλα (vid)

bet365

Ο Αργεντινός επιθετικός της Οσασούνα υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης από έξι έως οκτώ μήνες.

Ο τραυματισμός – σοκ του Τσίμι Άβιλα, ο οποίος θα αφήσει νοκ άουτ τον Αργεντινό επιθετικό της Οσασούνα για πάνω από μισό χρόνο, δεν στενοχώρησε βεβαίως μόνο τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, τους συμπαίκτες και τους προπονητές του, αλλά και τους πιο κοντινούς ανθρώπους του 25χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο Εζεκιέλ, όπως είναι το όνομά του (Τσίμι είναι το παρατσούκλι), ανέβασε στο προφίλ του στο Διαδίκτυο ένα βίντεο με την κόρη του να κλαίει, στενοχωρημένη επειδή έβλεπε ένα βίντεο με εικόνες του πατέρα της ενώ παίζει ποδόσφαιρο, με φόντο ένα τραγούδι αφιερωμένο στην πορεία του.

«Μου διαλύεται η ψυχή, κόρη μου, αλλά ταυτόχρονα μου δίνεις περισσότερη δύναμη κάθε μέρα!!!» έγραψε σχετικά ο άτυχος ποδοσφαιριστής. Και αυτή η ατάκα κρύβει μέσα της μια πολύ δύσκολη προσωπική στιγμή.

Ο Άβιλα έχει αντιμετωπίσει πολλές αντιξοότητες μέχρι να μπορέσει να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Μέλος μιας οικογένειας με εννέα παιδιά, οι γονείς του χώρισαν όταν εκείνος ήταν μικρός. Μεγάλωσε σε μια κακόφημη γειτονιά του Ροσάριο, όπου τα ναρκωτικά και η παρανομία έχουν την τιμητική τους.

Γνώρισε την γυναίκα του όταν εκείνος ήταν 14 και εκείνη 17, παντρεύτηκαν στα 18 του και έχουν δύο κόρες, την Ελουνέι και την Σοέμι. Δέκα μέρες μετά την γέννηση της, η μεγάλη κόρη προσβλήθηκε από έναν ιό στο αναπνευστικό σύστημα και χρειάστηκε να μείνει για δύο μήνες σε μια κλινική.

Ο Άβιλα, ο οποίος εργάζονταν ως οικοδόμος εκείνη την εποχή και διένυε μεγάλες αποστάσεις με ένα... ποδήλατο, είδε τα χειρότερα να έρχονται, όταν το νεογέννητο υπέστη δύο καρδιοαναπνευστικές ανακοπές.

Και, όπως αφηγείται ο ίδιος, «ένα βράδυ γονάτισα στην άκρη του κρεβατιού και άρχισα να κλαίω. Είπα στον Θεό: Αν σώσεις την κόρη μου, θα αλλάξω ζωή. Έτσι του είπα. Η γυναίκα μου ήρθε μαζί μου και κλαίγαμε και οι δύο. Την επόμενη μέρα πήγαμε στην κλινική, την είχαν βάλει από την εντατική και της έδωσαν εξιτήριο την επόμενη μέρα. Και φύγαμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα