«Ο Μέσι θα βαρεθεί και θα φτιάξει βαλίτσες για να σηκωθεί να φύγει»

«Ο Μέσι θα βαρεθεί και θα φτιάξει βαλίτσες για να σηκωθεί να φύγει»

Gazzetta team
«Ο Μέσι θα βαρεθεί και θα φτιάξει βαλίτσες για να σηκωθεί να φύγει»

bet365

Η σκληρή κριτική δημοσιογράφου της «Marca» στο... συνονθύλευμα της Μπαρτσελόνα

Η κάκιστη εμφάνιση της Μπαρτσελόνα και η ήττα από την Βαλένθια με 2-0 προκάλεσε την δικαιολογημένη κριτική του ισπανικού Τύπου και, κυρίως, των ΜΜΕ της Μαδρίτης, τα οποία βρήκαν την ευκαιρία να τα βάλουν με τον... εχθρό.

Ο Νταβίδ Σάντσεθ, ρεπόρτερ της Μπάρτσα στην εφημερίδα «Marca», έγραψε ένα άρθρο όπου τα βάζει με όλους και με όλα. «Η ομάδα δεν βλέπεται. Ότι ο φίλαθλος κόσμος βαριέται γι' αυτό που βλέπει είναι προφανές, αλλά η μεγάλη μου αμφιβολία είναι αν οι παίκτες επίσης βαριούνται να παίζουν κάτι που δεν οδηγεί πουθενά» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Ισπανός ρεπόρτερ χαρακτηρίζει «Μέσι με γάντια» τον Μαρκ – Αντρέ Τερ Στέγκεν, ο οποίος έπιασε πέναλτι και έκανε μια απίθανη διπλή απόκρουση λίγο αργότερα, «θαύματα» χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Προτρέπει τον Αρτούρ να βελτιωθεί «ειδάλλως θα φύγεις», ενώ προβλέπει ότι «ο Μέσι κάποια στιγμή θα βαρεθεί. Το πιο λογικό είναι να φτιάξει τις βαλίτσες για να φύγει από αυτόν τον σύλλογο που δεν έχει κανέναν στο τιμόνι. Ήταν πάλι ο καλύτερος αλλά το συνονθύλευμα που τον συνόδευε δεν μπορούσε να δώσει περισσότερα».

Ο Σάντσεθ προβλέπει ότι φέτος η Μπαρτσελόνα δεν θα κατακτήσει τίποτα και εύχεται κάτι τέτοιο να οδηγήσει στην αποχώρηση του προέδρου Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, ενώ για το αν υπάρχουν άμεσες λύσεις, θεωρεί ότι ο Ροδρίγο της Βαλένθια δεν είναι αυτό που χρειάζεται για την επίθεση, επισημαίνοντας ακόμα ότι «ακόμα και αν πάρεις μαζί Μπαπέ και Νεϊμάρ, αυτή η κρίση δεν επιλύεται»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα