Επίθεση Γουίλιαν Ζοσέ σε δημοσιογράφους: «Είστε ψεύτες»

Gazzetta team
Επίθεση Γουίλιαν Ζοσέ σε δημοσιογράφους: «Είστε ψεύτες»

bet365

Εκνευρισμένος ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Ρεάλ Σοσιεδάδ, τον οποίο θέλει η Τότεναμ ως (προσωρινό) «αντί – Κέιν»

Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Για δεύτερη διαδοχική ημέρα, ο Γουίλιαν Ζοσέ προπονήθηκε κανονικά με την Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ οργιάζουν τα δημοσιεύματα για έντονο φλερτ με την Τότεναμ, η οποία ψάχνει αντικαταστάτη του τραυματία Χάρι Κέιν.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να έχει κάνει πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, η ρήτρα αποδέσμευσης του οποίου όμως φτάνει τα 60, με τον σύλλογο του Σαν Σεμπαστιάν να μην συζητάει την πιθανότητα δανεισμού.

Μια εβδομάδα πριν από το τέλος των μεταγραφών, η αγωνία του Γουίλιαν Ζοσέ για το μέλλον του είναι έκδηλη και την εξέφρασε ο ίδιος, στην διάρκεια των πρώτων λεπτών της προπόνησης, στα οποία έχουν πρόσβαση οι δημοσιογράφοι.

Βλέποντας ρεπόρτερ και κάμεραμαν, ο 28χρονος επιθετικός τους φώναξε «γράψτε, γράψτε, για να λέτε ψέματα μετά», προσθέτοντας στη συνέχεια ότι «είστε ψεύτες». Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, εκτός από τον Ζοσέ, βρίσκεται και ο Αντνάν Γιανουζάι, ο οποίος διαπραγματεύεται την μεταγραφή του στην Ρόμα.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα