Κεφάτος Γκριεζμάν στην πρώτη προπόνηση με Σετιέν (vid)

Κεφάτος Γκριεζμάν στην πρώτη προπόνηση με Σετιέν (vid)

Gazzetta team
Κεφάτος Γκριεζμάν στην πρώτη προπόνηση με Σετιέν (vid)

bet365

Ευδιάθετος και χαμογελαστός εμφανίστηκε ο Αντουάν Γκριεζμάν στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα, την πρώτη υπό τις οδηγίες του Κίκε Σετιέν.

Η αλλαγή προπονητή σημαίνει πάντα και μεταβολή κλίματος σε μια ομάδα, είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο. Στην περίπτωση της Μπαρτσελόνα μοιάζει η αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε και ακολούθως η πρόσληψη του Κίκε Σετιέν να αναζωογώνησε, με τον Αντουάν Γκριεζμάν να δείχνει χαρούμενος κατά την πρώτη προπόνηση της ομάδας με τον νέο τεχνικό.

Δεν είναι κρυφό ότι ο Γάλλος πέρασε ένα πρώτο μισό μετριότητας μετά την μεταγραφή του και ίσως να χρειαζόταν και ο ίδιος το έναυσμα για να βρει στο 100% τον εαυτό του και αν κρίνουμε από την πρώτη του αντίδραση καθώς πάτησε χορτάρι στο προπονητικό κέντρο, μάλλον η μέρα που ξημέρωσε στην Μπαρτσελόνα «έφτιαξε» και τη διάθεση του Γκριεζμάν, ο οποίος θα κληθεί να αναλάβει μέγιστο ρόλο και ευθύνη μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Λουίς Σουάρεζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα