Μπαρτσελόνα: Μαζεύει τα πράγματά του ο Βαλβέρδε!

Γιώργος Καραμάνος
Μπαρτσελόνα: Μαζεύει τα πράγματά του ο Βαλβέρδε!

bet365

Καθώς συνεδριάζει η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, η απόφαση για την απόλυση του Ερνέστο Βαλβέρδε φέρεται να είναι ειλημμένη.

Η ήττα-αποκλεισμός από την Ατλέτικο στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της απογοήτευσης στην Μπαρτσελόνα εις βάρος του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βάσκος τεχνικός μπορεί να είχε κατακτήσει τη La Liga στις δύο χρονιές του εκεί (1 Κύπελλο, 1 Σούπερ Καπ) και να είχε την ομάδα 1η στο πρωτάθλημα, αλλά και σε έναν δύσκολο όμιλο στο Champions League, μα ελάχιστοι ήταν ευχαριστημένοι.

Η διοίκηση της Μπάρτσα συνεδριάζει για αρκετές ώρες το απόγευμα της Δευτέρας και ουσιαστικά αναμένεται μόνο η ανακοίνωση της απόφασή της να μην συνεχίσει μαζί του. Αυτά που του χρεώνονται, είναι οι δύο ανατροπές-αποκλεισμοί από Ρόμα, Λίβερπουλ και ενώ στα πρώτα ματς είχε πάρει σκορ ασφαλείας, αλλά και το ότι οι Μπλαουγκράνα δεν έπαιζαν όμορφο ποδόσφαιρο.

Οπως αναφέρουν ισπανικά Μέσα, τα οποία καλύπτουν λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις, ο Βαλβέρδε έχει ήδη ενημερωθεί για τη λήξη της συνεργασίας τους και έχει μαζέψει τα πράγματά του από το προπονητικό κέντρο. Την Τρίτη θα αποχαιρετήσει τους παίκτες και όσους εργάστηκαν μαζί του

Για τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού αυτός που έκλεισε ήταν ο ένατος και σημαντικότερος σταθμός της καριέρας του, η οποία ξεκίνησε το 2002 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Πιθανότερος αντικαταστάτης του φέρεται να είναι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα