Κριστιάνο Ρονάλντο: Αιώνιος νικητής στα βραβεία της Marca

Gazzetta team
Κριστιάνο Ρονάλντο: Αιώνιος νικητής στα βραβεία της Marca

bet365

Τα χιλιόμετρα που χωρίζουν Τορίνο-Μαδρίτη δεν απέτρεψαν τους δημοσιογράφους των Globe Soccer Awards της Marca να δώσουν το βραβείο του καλύτερου παίκτη της χρονιάς στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Tι κι αν διανύει την δεύτερη σεζόν του στην Ιταλία, μακριά από την Ρεάλ Μαδρίτης; Τι κι αν σκόραρε για πρώτη φορά στη δεκαετία λιγότερα από 40 γκολ σε μια σεζόν και βγήκε τρίτος στη Χρυσή Μπάλα;

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει κρατήσει στο ζενίθ την δημοφιλία του στην ισπανική πρωτεύουσα και τον δημοσιογραφικό κύκλο της Marca, η οποία κρύβεται πίσω από τα Globe Soccer Awards της ECA.

Στη φετινή τελετή απονομής που έγινε στο Ντουμπάι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναδείχθηκε δίχως απορία ο καλύτερος παίκτης της χρονιάς και ουσιαστικά εξελίσσεται σε ισόβιο νικητή του βραβείου, αφού το κατέκτησε για έκτη φορά και τέταρτη διαδοχική από το 2011 ως το 2019.

Στο ίδιο διάστημα, από μία φορά έκαστος του έχουν κλέψει τη... δόξα οι Λίονελ Μέσι, Φρανκ Ριμπερί και Ραδαμέλ Φαλκάο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα