Μπέτις – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2: Επιστροφή στην τετράδα (vid)

Gazzetta team
Μπέτις – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-2: Επιστροφή στην τετράδα (vid)

bet365

Νίκη έπειτα από τρεις αγωνιστικές για την Ατλέτικο, που πέρασε με 1-2 από την Μπέτις και βρέθηκε ξανά εντός της... παρέας του Champions League.

Τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη ήταν πάρα πολλές για την Ατλέτικο. Και η επίσκεψη στο “Μπενίτο Βιγιαμαρίν”, με την Μπέτις σε αήττητο σερί τεσσάρων ματς (3 νίκες) δεν αναμενόταν εύκολη. Τελικά οι Ροχιμπλάνκος μπόρεσαν να φύγουν από εκεί με το τρίποντο (1-2), έχοντας και τη βοήθεια της τύχης, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια.

Η κίνηση που καθόρισε το παιχνίδι, ήταν η είσοδος του Κορέα στο 57'. Ενα λεπτό αργότερα πέρασε τον αντίπαλο πορτιέρο για το 0-1, ενώ μοίρασε και την ασίστ στον Μοράτα (84'). Η Ατλέτικο που επέστρεψε με αυτή τη νίκη και στην τετράδα, είχε επίσης δοκάρι, ενώ το γκολ του Μπαρτρά (90'+3') ήρθε πολύ αργά για τους Ανδαλουσιανούς.

Μπέτις (Ρούμπι): Μαντί (83' Τέγιο), Μπαρτρά, Φεντάλ, Εμερσον, Μορένο, Κανάλες, Γκουαρδάδο (70' Λαϊνές), Χοακίν, Φεκίρ, Μορόν (60' Μπόρχα Ιγλέσιας)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Φελίπε, Χιμένες, Λόντι, Τρίπιερ, Σαούλ, Ερέρα, Λεμάρ (57' Κορέα), Παρτέι, Μοράτα, Ζοάο Φέλιξ (89' Γιορέντε).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα