Ντε Γιονγκ - Μπαρτσελόνα: Ο Βαλβέρδε ήταν αντίθετος με την μεταγραφή του

Gazzetta team
Ντε Γιονγκ - Μπαρτσελόνα: Ο Βαλβέρδε ήταν αντίθετος με την μεταγραφή του

bet365

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ φαίνεται ότι δεν θα γινόταν ποτέ παίκτης της Μπαρτσελόνα αν περνούσε αποκλειστικά από το χέρι του Ερνέστο Βαλβέρδε, με ολλανδικό Μέσο να αποκαλύπτει ότι ο Βάσκος δεν ενδιαφερόταν για την περίπτωση του.

Η μεταγραφή του Φρένκι Ντε Γιονγκ αποτέλεσε διακαή πόθο για τους ιθύνοντες των Μπλαουγκράνα, οι οποίοι την εξασφάλισαν προτού καν ολοκληρωθεί η περσινή σεζόν.

Παρ' όλα αυτά, ολλανδικό δημοσίευμα ήρθε να επικοινωνήσει ότι το μεγάλο απόκτημα της Μπάρτσα το περασμένο καλοκαίρι από τον Άγιαξ, δεν είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον και του τεχνικού του, Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος φερόταν να μην υποστηρίζει το εν λόγω deal.

Όπως ισχυρίζεται η «Telegraaf» στην ιστοσελίδα της, ο Ολλανδός μέσος και η πλευρά του προσέγγισαν πρώτες τον καταλανικό σύλλογο, με την διοίκησή του να εκδηλώνει κι εκείνη τις προθέσεις της, αλλά τον Τσινγκούρι να μην έχει καμία ανάμειξη, καθώς δεν έβλεπε με καλό μάτι αυτήν την κίνηση.

Με αυτή την αφορμή, μάλιστα, το προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, αποδίδοντας στην άρνηση του Βαλβέρδε το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιεί τον νεαρό άσο ως δημιουργικό εξάρι στα ματς της Μπαρτσελόνα, θέση στην οποία διέπρεψε την περσινή μαγική του σεζόν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα