Ο Μέσι ξεπέρασε Κριστιάνο και έγινε πρώτος σε χατ-τρικ στην La Liga (vid)

Gazzetta team
Ο Μέσι ξεπέρασε Κριστιάνο και έγινε πρώτος σε χατ-τρικ στην La Liga (vid)

bet365

Η ενθρόνιση σε νέες κορυφές δεν έχει τελειωμό για τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αυτή τη φορά ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη λίστα με τα περισσότερα χατ-τρικ στην ιστορία της La Liga.

Η εντυπωσιακή νίκη της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Μαγιόρκα έφερε φαρδιά-πλατιά για ακόμη μια φορά την υπογραφή του Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντίνος «αστέρας» των «μπλαουγκράνα», με τρία υπέροχα τέρματα σημείωσε ακόμη ένα χατ-τρικ στην, γεμάτη από τέτοια, καριέρα του, το υπ'αριθμόν 35 στην πορεία του στο ισπανικό πρωτάθλημα, ξεπερνώντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Πορτογάλος άσος μετρούσε 34 και οι δυο τους βρίσκονταν στην ισοπαλία, όμως, με τη νέα του τριπλέτα, ο Μέσι άφησε μια για πάντα πίσω του τον «CR7» στην συγκεκριμένη λίστα, ενώ παράλληλα, συνεχισε να σκοράρει τουλάχιστον 10 γκολ σε μια σεζόν για 14η σερί χρονιά.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα