Λεβάντε – Βαλένθια 2-4: Τι τρελή ανατροπή οι Νυχτερίδες (vid)

Gazzetta team
Λεβάντε – Βαλένθια 2-4: Τι τρελή ανατροπή οι Νυχτερίδες (vid)

bet365

Η Βαλένθια βρέθηκε να χάνει 2-0 από τη Λεβαντε, αλλά έκανε τρομερή επιστροφή και στο φινάλε έφυγε με το υπέρ της 2-4. Τριάρα η Γρανάδα στην Αλαβές.

Ο Μαρτί (11’, 20’ πεν.) φάνηκε να φτιάχνει από νωρίς το βράδυ της Λεβάντε. Το ημίχρονο πήγε να βγει με το 2-0 της ομάδας του επί της Βαλένθια. Ωστόσο, ο ίδιος έβαλε αυτογκόλ στο 45’+3’ και έδωσε ζωή στις Νυχτερίδες. Εκεί ανέλαβε όμως ο Γκαμεϊρό. Ο Γάλλος φορ με δύο δικά του το γύρισε σε δύο λεπτά (57’, 59’) και ο Φεράν Τόρες (88’) σφράγισε την εκπληκτική ανατροπή της Βαλένθια που με το 2-4 μπήκε στο συνωστισμό των τεσσάρων ομάδων που συγκατοικούν στην 4η θέση.

Λίγο νωρίτερα η Γρανάδα καθάριζε 3-0 την Αλαβές. Φερνάντεθ (48’), Σολδάδο (58’ πεν.) και Ερέρα (77’) φρόντισαν ώστε οι Ανδαλουσιανοί να επιστρέψουν στις νίκες έπειτα από πέντε αγωνιστικές (4 ήττες).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα