Ρεάλ Μαδρίτης: Με τα πράσινα κόντρα στην Εσπανιόλ για καλό σκοπό

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: Με τα πράσινα κόντρα στην Εσπανιόλ για καλό σκοπό

bet365

Με στόχο να περάσει μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος η Ρεάλ Μαδρίτης θα φορέσει την πράσινη εμφάνισή της στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Εσπανιόλ.

Στο πλαίσιο διάσκεψης κορυφής του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή, που διεξάγεται στη Μαδρίτη, η Ρεάλ Μαδρίτης θα δείξει έμπρακτα την στήριξή της, αρχής γενομένης από την... ενδυμασία της κόντρα στην Εσπανιόλ.

Η Ισπανική πρωτεύουσα φιλοξενεί το COP25, συνέδριο του παγκόσμιου οργανισμού και θα διαρκέσει έως τις 13 Δεκεμβρίου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε, πέρα από το να φορέσουν οι παίκτες την πράσινη εμφάνιση, η οποία παραπέμπει στην... υγεία του πλανήτη, να υπάρχει και ένα πανό ύψους 20 μέτρων στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, το οποίο θα απεικονίζει θέματα που πραγματεύονται αυτές τις ημέρες στη διάσκεψη

Παράλληλα, στην πρόσοψη του σταδίου θα παραμείνει αναρτημένο μέχρι και την ερχόμενη παρασκευή το σύμβολο της όλης δράσης, ως ένα επιπλέον μέτρο στήριξης.

Από την πλευρά του ο ισπανικός σύλλογος δήλωσε: «Οι πρωτοβουλίες αυτές αποτελούν μέρος της υποστήριξης της ομάδας για την πρωτοβουλία Castellana Verde και ευθυγραμμίζεται με την 25η Σύμβαση Πλαισίου του ΟΗΕ για την Αλλαγή του κλίματος»

 

LA LIGA Τελευταία Νέα