Μέσι: Μόνο η... Σεβίλλη σκοράρει περισσότερο κόντρα στην Ατλέτικο (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μέσι: Μόνο η... Σεβίλλη σκοράρει περισσότερο κόντρα στην Ατλέτικο (vid)

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι, με το γκολ που πέτυχε το βράδυ της Κυριακής στο Wanda Metropolitano, χαρίζοντας τη νίκη (1-0) στη Μπαρτσελόνα, συνέχισε το σερί του απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης και μονάχα... η Σεβίλλη έχει περισσότερα γκολ σε ματς κόντρα στους «ροχιμπλάνκος».

Serie A με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Ο Αργεντινός με ένα από τα συνηθισμένα δυνατά και αριστοτεχνικά αριστερά σουτ, στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε βελτίωσε ακόμα περισσότερο την ατομική του επίδοση στα... ραντεβού της επαγγελματικής του καριέρας απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πιο συγκεκριμένα, έχει φτάσει πλέον στα 30 γκολ κόντρα στους «ροχιμπλάνκος» και μάλιστα το έχει κάνει σε μόλις 39 παιχνίδια!

Για φέτος, με τα 9 γκολ, είναι δεύτερος στη λίστα των σκόρερ της LaLiga πίσω μονάχα από τον Καρίμ Μπενζεμά των 10 τερμάτων μέχρι και αυτή τη στιγμή, ενώ, στη σχέση... Μέσι – Ατλέτικο, κάτι καλύτερο παρουσιάζει μονάχα η Σεβίλλη!

Οι Ανδαλουσιανοί ως σύλλογος, έχουν σκοράρει 37 φορές σε 38 ματς απέναντι στους «ροχιμπλάνκος» και αμέσως μετά έρχεται... ο Μέσι μόνος του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα