Πογκμπά - Ρεάλ Μαδρίτης: Χάμες, Μαριάνο Ντίας και 80 εκατ. ευρώ

Gazzetta team
Πογκμπά - Ρεάλ Μαδρίτης: Χάμες, Μαριάνο Ντίας και 80 εκατ. ευρώ

bet365

Ετοιμη έχει τη νέα πρόταση προς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Πολ Πογκμπά η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τους Αγγλους.

Από πέρυσι η Ρεάλ κάνει προτάσεις και η Γιουνάιτεντ λέει "όχι". Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει αν πιστέψουμε αγγλικά και ισπανικά ρεπορτάζ, τα οποία αναφέρονται συνεχώς στην επιθυμία του Ζινεντίν Ζιντάν να συνεργαστεί με τον Πογκμπά στους Μαδριλένους. Ετσι, η συνέχεια δίνεται τώρα από τη Mirror, η οποία υποστηρίζει ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει έτοιμη τη νέα πρόταση που θα κάνει στους Αγγλους και η οποία θα είναι η εξής: Τον Χάμες, τον Μαριάνο Ντίας και 80 εκατ. ευρώ, με τους Ισπανούς να υπολογίζουν ότι συνολικά η πρόταση φτάνει στα 180 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, πάντως, στους Times αναφέρεται κάτι άλλο... Οτι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δηλαδή, έχει αποφασίσει να πει «ναι» το καλοκαίρι σε όποιον προσφέρει 100 εκατ. ευρώ για τον Πογκμπά και ότι αυτό κάνει πιο εύκολο το έργο των δύο ομάδων που τον θέλουν: Ρεάλ και Γιουβέντους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα