Εσπανιόλ – Χετάφε 1-1

Κώστας Ζάλιαρης
Εσπανιόλ – Χετάφε 1-1

bet365

Για καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορεί να χαρακτηριστεί θετική η μεταξύ τους ισοπαλία στην Cornella de Llobregat με το τελικό 1-1. Προηγήθηκε η Χετάφε που κυνηγάει όσο μπορεί την 6άδα, ισοφάρισε η Εσπανιόλ που παλεύει για να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Στο RCDE Stadium, η Χετάφε ευτύχησε να προηγηθεί πολύ γρήγορα στο σκορ, με τον Μάτα στο 4ο λεπτό να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για επιθετικό φάουλ στον τρόπο με τον οποίο αψήφησε το μαρκάρισμα που του έγινε.

Η Εσπανιόλ κυνήγησε πολύ την απάντηση από νωρίς και δεν ήθελε ν' αφήσει το χρόνο να χαθεί, για να δει τη δικαίωση να έρχεται στο 45ο λεπτό, όταν ο Γου Λι από το δεύτερο δοκάρι με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-1.

Η Χετάφε είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνο όταν στο 70' ο Μολίνα πέτυχε το δοκάρι του Ντιέγκο Λόπεθ και με το τελικό 1-1 η ομάδα Μπορνταλάς έχασε την ευκαιρία να βρεθεί εντός 6άδας.

Αντίθετα, η Εσπανιόλ με τους 9 βαθμούς παραμένει στο -5 από τις θέσεις της σωτηρίας και απλά συνεχίζει τον... Γολγοθά της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα