Γρανάδα – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1: Αυτά τα... 1-1 της (vid)

Gazzetta team
Γρανάδα – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1: Αυτά τα... 1-1 της (vid)

bet365

Η Ατλέτικο έμεινε στο 1-1 στη Γρανάδα, αποτέλεσμα που έφερε για τέταρτη φορά στις έξι τελευταίες αγωνιστικές και έμεινε στο -3 από την κορυφή.

Στα προηγούμενα χρόνια του Τσόλο Σιμεόνε, ήταν το 1-0 το αγαπημένο αποτέλεσμά της. Τώρα φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν γίνει κάπως πιο άσχημα για την Ατλέτικο. Οι Ροχιμπλάνκος έμειναν στο 1-1 στην έδρα της Γρανάδα, με συνέπεια να υποχωρήσουν στο -3 από την κορυφή. Ο Λόντι τους έδωσε προβάδισμα (60'), αλλά οι Ανδαλουσιανοί παρά την... κοιλιά που παρουσιάζουν τελευταία, είναι ανταγωνιστικοί φέτος και βρήκαν την απάντηση με τον Σάντσεθ επτά λεπτά αργότερα. Κάπως έτσι η Ατλέτικο είδε το ίδιο ακριβώς σκορ για τέταρτη φορά στις έξι πρόσφατες αναμετρήσεις της στη La Liga.

Γρανάδα (Ντιέγο Μαρτίνεθ): Ρουί Σίλβα, Ντίαθ, Σάντσεθ (71' Μαρτίνεθ), Κίνι, Ντουάρτε, Μοντόρο, Γκοναλόν, Αζίζ (67' Φερνάντεθ), Βαδίγιο (65' Ματσίς), Πουέρτας, Σολδάδο

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Τρίπιερ, Λόντι, Φελίπε, Ερμόσο, Ερέρα, Κόκε, Βιτόλο (83' Πόβεδα), Γιορέντε (75' Ζοάο Φέλιξ), Κορέα (55' Λεμάρ), Μοράτα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα