Μπαρτσελόνα – Ιντερ: Η περίεργη ρήτρα του Λαουτάρο Μαρτίνες

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα – Ιντερ: Η περίεργη ρήτρα του Λαουτάρο Μαρτίνες

bet365

Η Μπάρτσα φέρεται να εξετάζει την ιδιαιτερότητα στο συμβόλαιο του Λαουτάρο Μαρτίνες με την Ιντερ, σύμφωνα με την οποία, για ένα 15ήμερο του Ιουλίου, θα μπορεί να τον αποκτήσει με 111 εκατ. ευρώ.

Επιστροφή στοιχήματος* στη EuroLeague! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Μπαρτσελόνα αναζητά σέντερ φορ ως μελλοντικό αντικαταστάτη του Λουίς Σουάρες κι αυτός ίσως να είναι ο Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός επιθετικός πραγματοποιεί εξαιρετικό ξεκίνημα με την Ιντερ, αλλά κυρίως εντυπωσιάζει με τα 9 γκολ σε 17 συμμετοχές με την Εθνική. Αυτό το τελευταίο οφείλεται και στην πολύ αρμονική συνεργασία που επιδεικνύει με τον Λιονέλ Μέσι, κάτι που προφανώς επηρεάζει θετικά την προσέγγιση των Καταλανών.

Το ιδιαίτερο με την περίπτωση του 22χρονου φορ είναι ότι στο συμβόλαιό του με την Ιντερ υπάρχει μία πολύ περίεργη ρήτρα, την οποία σκέφτονται να εκμεταλλευτούν οι Μπλαουγκράνα. Για ένα 15ήμερο του Ιουλίου και μόνο γι αυτό (σ.σ.: δίχως να έχει αποκαλυφθεί συγκεκριμένη ημερομηνία), η ρήτρα αποδέσμευσης του Μαρτίνες θα βρίσκεται στα 111 εκατ. ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα