Αμπιντάλ: «Ο Νεϊμάρ πάντοτε θα είναι μια επιλογή...»

Κώστας Ζάλιαρης
Αμπιντάλ: «Ο Νεϊμάρ πάντοτε θα είναι μια επιλογή...»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ερίκ Αμπιντάλ, άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα για τη μελλοντική επιστροφή του Νεϊμάρ στην ομάδα, αν και θέλησε να καταστήσει σαφές πως τα οικονομικά δεδομένα είναι τέτοια που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή...

Προκριματικά Euro με Novi Specials & ενισχυμένες αποδόσεις

Ο παλαίμαχος Γάλλος αμυντικός και νυν αθλητικός διευθυντής των «μπλαουγκράνα», παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στη MundoDeportivo, μίλησε για το συμβόλαιο του Μέσι, την απόφαση που καλείται να πάρει ο Αργεντινός και τις επαφές που ήδη εξελίσσονται, ενώ, για την υπόθεση του Νεϊμάρ είχε να πει:

«Είναι παίκτης τοπ επιπέδου, έχει τη φιλοσοφία ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα και πάντοτε θ' αποτελεί μια επιλογή για την ομάδα μας. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να πάρουμε κάποιες αποφάσεις γιατί υπάρχουν και οικονομικά ζητήματα, τα οποία άλλα είναι εφικτά και άλλα όχι. Αν συνεχίσει με προβλήματα όπως φέτος, τότε δεν θα μπορώ να πω ότι θα είναι πρώτη επιλογή, αλλά θα είναι μια επιλογή...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα