LaLiga: Πάλι «άκυρο» για μεταφορά αγώνα στις ΗΠΑ

Κώστας Ζάλιαρης
LaLiga: Πάλι «άκυρο» για μεταφορά αγώνα στις ΗΠΑ

bet365

Αν και όλα έδειχναν έτοιμα για τη διεξαγωγή αναμέτρησης του ισπανικού πρωταθλήματος επί αμερικανικού εδάφους, μπήκε νέο stop και η υπόθεση επέκτασης του brand παίρνει νέα αναβολή...

Οι Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης θα ήθελαν πάρα πολύ να παίξουν μπροστά στο κοινό των ΗΠΑ, στο Μαϊάμι, στις 6 του Δεκέμβρη όπως είχε προγραμματίσει η διοργανώτρια αρχή της LaLiga, ωστόσο, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας βγήκε νικήτρια στη διαμάχη.

Η υπόθεση πήρε τη νομική οδό και εκεί δικαιώθηκε η RFEF που εξ αρχής είχε εναντιωθεί στο σενάριο μεταφοράς ποδοσφαιρικής αναμέτρησης του ισπανικού πρωταθλήματος σε άλλη ήπειρο.

Η υπόθεση, πάντως, θα τραβήξει κι άλλο, αφού έχει εκδίκαση και τον προσεχή Φεβρουάριο για την προσπάθεια της LaLiga να καταφέρει να καθιερώσει τη μεταφορά παιχνιδιών στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της εκάστοτε αγωνιστικής περιόδου...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα