Μοράτα: «Στην Τσέλσι πέταγα το κινητό στον τοίχο, ήθελα να φύγω τρέχοντας»! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μοράτα: «Στην Τσέλσι πέταγα το κινητό στον τοίχο, ήθελα να φύγω τρέχοντας»! (vid)

bet365

Ο Αλβάρο Μοράτα έκανε αποκαλύψεις αναφορικά με τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην Τσέλσι, κάνοντας λόγο για κατάσταση από την οποία ήθελε να φύγει... τρέχοντας και πως από τα νεύρα του πετούσε το κινητό του στους τοίχους!

Ο Ισπανός νυν επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης βρήκε την υγειά του με την επιστροφή στους «ροχιμπλάνκος», αφού, πέρα από ένα καλό ξεπέταγμα στην πρώτη του σεζόν στους «μπλε» του Λονδίνου το 2017, η συνέχεια της θητείας του ήταν καταστροφική...

«Βρέθηκα σε μια κατάσταση από την οποία ήθελα να φύγω γρήγορα όσο πιο μακριά γινόταν... Οι συμπαίκτες μου με κοιτούσαν και δεν πίστευαν από κάποιο σημείο και μετά ότι μπορούσα να κάνω κάτι καλό στον αγωνιστικό χώρο... Είχα φτάσει σε σημείο να πετάω το κινητό μου στον τοίχο από τον εκνευρισμό στ' αποδυτήρια μετά από παιχνίδια...» ανέφερε ο Μοράτα στην εκπομπή Partizado de Cope.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα