Όσκαρ Γκαρσία: «Δεν μου αρέσει να πληρώνομαι δίχως να δουλεύω»

Όσκαρ Γκαρσία: «Δεν μου αρέσει να πληρώνομαι δίχως να δουλεύω»

Όσκαρ Γκαρσία: «Δεν μου αρέσει να πληρώνομαι δίχως να δουλεύω»

bet365

Ο Όσκαρ Γκαρσία ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο του στον πάγκο της Θέλτα αντιμετωπίζοντας την Μπαρτσελόνα. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού εξήγησε γιατί υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο 46χρονος προπονητής 19 μήνες μετά την αποχώρηση του από τους «ερυθρόλευκους» συμφώνησε με τη Θέλτα. Μάλιστα τούτη είναι η πρώτη φορά που θα καθίσει στον πάγκο ισπανικής ομάδας σε επίπεδο ανδρών.

«Έχουν δίκιο όσοι λένε πως είμαι πρωτάρης στην Ισπανία, αφού δεν έχω κοουτσάρει στην La Liga.

Διαθέτω όμως εμπειρία, έχοντας καθοδηγήσει ξένους συλλόγους με διαφορετική κουλτούρα. Δεν είχα αναλάβει ισπανική ομάδα γιατί προτιμούσα να εργάζομαι στο εξωτερικό».

Ο Όσκαρ Γκαρσία καλείται με το... καλημέρα να μπει στα βαθιά αντιμετωπίζοντας την Μπαρτσελόνα (9/11, 22.00) στο «Καμπ Νόου».

«Το να παίξω κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο 'Καμπ Νόου' δεν είναι ποτέ ευχάριστο, ειδικά μετά τα τελευταία αποτελέσματα αφού η Μπαρτσελόνα θέλει να αφήσει πίσω της ό,τι έγινε. Πρέπει όμως να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Ο Καταλανός προπονητής τόνισε πως ανέλαβε μέχρι το τέλος της σεζόν την Θέλτα και αν οι δύο πλευρές μείνουν ικανοποιημένες από την συνεργασία τους, τότε θα ξανακαθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

«Συμφωνήσαμε να αναλάβω την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν. Νομίζω είναι η καλύτερη λύση. Εάν είμαστε ικανοποιημένοι θα καθίσουμε και θα συζητήσουμε. Δεν μου αρέσει να πληρώνομαι δίχως να δουλεύω».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα