Ρεάλ Μαδρίτης – Λεγανές 5-0: Το... έφτιαξε ο Μπενζεμά (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Ρεάλ Μαδρίτης – Λεγανές 5-0: Το... έφτιαξε ο Μπενζεμά (vid)

bet365

Με τον φορμαρισμένο Γάλλο φορ να μοιράζει δύο ασίστ και να σκοράρει για έβδομη φορά φέτος, η Ρεάλ καθάρισε εύκολα 5-0 την ουραγό Λεγανές και παρέμεινε στο -1 από την κορυφή. Πρώτο γκολ ο Γιόβιτς.

Η Λεγανές ήταν η ουραγός της La Liga κι επομένως το θεωρητικά πιο εύκολο θύμα για τη Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι που ήταν ξεκούραστοι, καθώς είχε μεταφερθεί η ημερομηνία για το Clasico, έκαναν τα προβλεπόμενα και καθάρισαν 5-0, για να παραμείνουν στο -1 από την κορυφή.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Μπενζεμά, που είναι και ο φετινός ηγέτης της ομάδας. Ο Γάλλος φορ κέρασε τα δύο πρώτα γκολ σε Ροντρίγκο (7') και Κρόος (8'), για να βάλει με πέναλτι το δικό του και να ολοκληρώσει το καρέ (69'). Ετσι έφτασε τα επτά γκολ και τις τρεις ασίστ στο πρωτάθλημα.

Ενδιάμεσα (24') είχε σκοράρει με πέναλτι και ο Σέρχιο Ράμος. Ο αρχηγός της Ρεάλ είχε αστοχήσει στο πρώτο που είχε εκτελέσει ως Μαδριλένος, αλλά έχει ευστοχήσει και στα 15 διαδοχικά που ανέλαβε έκτοτε. Στις καθυστερήσεις βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά με τη Ρεάλ στη La Liga και ο Γιόβιτς.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κρόος (62' Μόντριτς), Βαλβέρδε (75' Ισκο), Ροντρίγκο, Αζάρ, Μπενζεμά (70' Γιόβιτς)

Λεγανές (Λουίς Θεμπράνος): Σοριάνο, Ομερούο, Μπουστίνθα (72' Ροσάλες), Σίλβα, Ταρίν, Κ. Ροδρίγκεθ (56' Ρέθιο), Αουαζίεμ, Ο. Ροδρίγκεθ (66' Ρουιμπάλ), Ριβέρα, Μπρέθγουεϊτ, Εν-Νεσίρι.


Ξεκόλλησε η Μπέτις
Χρειάστηκε να σπάσουν εκ νέου καρδιές στο “Μπενίτο Βιγιαμαρίν”, αλλά αυτή τη φορά η Μπέτις πήρε το τρίποντο. Ο Φεκίρ της το χάρισε με γκολ στο 90', καθαρίζοντας το 2-1 επί της Θέλτα, που έβγαλε την ομάδα του από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Εμερσον (8') είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ είχε ισοφαρίσει με πέναλτι ο Ιάγο Ασπας (70'), με τη Θέλτα να πέφτει εντός υποβιβασμού.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα