Βαλβέρδε: «Έχουν στερέψει οι λέξεις για τον Μέσι...»

Βαλβέρδε: «Έχουν στερέψει οι λέξεις για τον Μέσι...»

Κώστας Ζάλιαρης
Βαλβέρδε: «Έχουν στερέψει οι λέξεις για τον Μέσι...»

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι έκανε τον Ερνέστο Βαλβέρδε να μην ξέρει τι άλλο να πει όταν κλήθηκε από τους δημοσιογράφους να σχολιάσει την εμφάνιση του Αργεντινού με τα δυο εκπληκτικά γκολ και τις δύο ασίστ στη νίκη (5-1) της Μπαρτσελόνα επί της Βαγιαδολίδ.

Ο Μέσι είχε... άγριες διαθέσεις το βράδυ της Τρίτης και έκανε σπουδαία πράγματα στον αγωνιστικό χώρο του «Καμπ Νόου».

Σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με αριστερό σουτ για το οποίο γύρισε όλο το κορμί του και βγήκε σε καλή θέση στην περιοχή από ένα... κοντρόλ με τον μηρό, ενώ, έκανε και δύο ασίστ τη μια καλύτερη από την άλλη για τους Βιδάλ και Σουάρες.

«Τί άλλο να σας πω για τον Μέσι; Έχω στερέψει από λόγια... Πάντοτε ξέρουμε ότι θα κάνει το καλύτερο που μπορεί ανεξάρτητα από το παιχνίδι στο οποίο αγωνίζεται. Το ταλέντο του είναι ασύγκριτο και η αλήθεια είναι ότι κάθε φορά που ακουμπάει τη μπάλα, ξέρουμε ότι κάτι ιδιαίτερο θα συμβεί. Δεν ξέρω τι άλλο να σας πω....» ήταν τα λόγια του Βαλβέρδε μετά το ματς...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα