Αζάρ: «Είχα αποφασίσει να φύγω το 2018, αλλά...»

Κώστας Ζάλιαρης
Αζάρ: «Είχα αποφασίσει να φύγω το 2018, αλλά...»

bet365

Ο Εντέν Αζάρ επιβεβαίωσε όσα γράφονταν και λέγονταν για εκείνον και τη Ρεάλ από το 2018, ξεκαθαρίζοντας πως μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας είχε πάρει την απόφαση να φύγει από την Τσέλσι. Η μεταγραφή του, ωστόσο, έγινε έναν χρόνο αργότερα...

Ο Βέλγος αστέρας των «μερένγκες» μίλησε στο επίσημο κανάλι της νέας του ομάδας για τον πρώτο του καιρό στην ομάδα και το στόρι της μετακίνησής του στη Μαδρίτη.

Το όνειρο της μεταγραφής εκπληρώθηκε το καλοκαίρι του 2019, αν και η απόφασή του είχε παρθεί έναν χρόνο νωρίτερα, αμέσως μετά το Μουντιάλ στη Ρωσία, όπου με τους «κόκκινους διαβόλους» έγραψε ιστορία και η εθνική ομάδα κατέκτησε την 3η θέση.

«Είχα μιλήσει με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και ήθελε να με πάρει στην ομάδα. Μετά το Μουντιάλ είχα αποφασίσει να φύγω από την Τσέλσι αλλά δεν τα είχα καταφέρει κι έτσι έπρεπε να περάσω άλλη μια σεζόν στην Αγγλία. Αυτό όμως, έκανε πιο εύκολα τα πράγματα γιατί έδωσε χρόνο στην Τσέλσι να καταλάβει ποιο ήταν το σωστό και να βοηθήσει στη μεταγραφή.

Μίλησα και με τον Μόντριτς, κατάλαβα πως όλοι με ήθελαν στη Ρεάλ κι έτσι αυτό με γέμισε» είπε ο ποδοσφαιριστής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα