Οσασούνα - Βαλένθια 3-1: Κατέρρευσαν οι «νυχτερίδες»

Gazzetta team
Οσασούνα - Βαλένθια 3-1: Κατέρρευσαν οι «νυχτερίδες»

bet365

Η Βαλένθια προηγήθηκε στην Παμπλόνα, ωστόσο μετά την αποβολή του Ροδρίγο κατέρρευσε και δέχθηκε τρία γκολ από την Οσασούνα (3-1).

Τέλος στο αήττητο των πέντε αγωνιστικών για τη Βαλένθια, η οποία ηττήθηκε στην Παμπλόνα από την Οσασούνα με 3-1. Ετσι, οι Νυχτερίδες βρέθηκαν στην 11η θέση, με την Οσασούνα να περνά από πάνω! Η Βαλένθια προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 13ο λεπτό, όταν ο Γκαμεϊρό άδειασε τον Νάβας κι έδωσε έτοιμο γκολ στον Ροδρίγο για το 1-0. Ωστόσο, ο σκόρερ αποδείχθηκε μοιραίος, αφού στο 29ο λεπτό αποβλήθηκε από το ματς. Οι «Νυχτερίδες» κατέρρευσαν, η Οσασούνα ανέλαβε τον έλεγχο κι έκανε την ανατροπή. Στο 34΄ο Ντομενέκ νίκησε αρχικά τον Αντριαν, αλλά στη συνέχεια της φάσης, ο Όιερ εκμεταλλευόμενος το κενό στην άμυνα πέτυχε το 1-1. Στο 48' ο Ρούμπεν Γκαρσία από ασίστ του Τόρες έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Μάλιστα, στο 65' ο Καρδόνα θα μπορούσε να τελειώσει το ματς, αλλά το σουτ πέρασε άουτ. Στο 71' η Βαλένθια πλησίασε στην ισοφάριση, αλλά ακυρώθηκε το γκολ του Γκαμεϊρό ως οφσάιντ. Το γκολ του Εστουπιναν διαμόρφωσε το 3-1 για την ομάδα της Παμπλόνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα