Θέλτα – Σοσιεδάδ 0-1

Κώστας Ζάλιαρης
Θέλτα – Σοσιεδάδ 0-1

bet365

Η Σοσιεδάδ, αν και βρέθηκε σε κακό μεσημέρι και κινδύνευσε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο «Μπαλαΐδος», επιβλήθηκε τελικά 1-0 της Θέλτα, έχοντας εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε από το 65ο λεπτό.

Επιστροφή στοιχήματος* στην Premier League και 2000+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Θέλτα προς τιμήν της ήταν αρκετά θαρραλέα στον αγωνιστικό χώρο έχοντας αντιληφθεί πως η Σοσιεδάδ είχε βρεθεί σε κακό μεσημέρι.

Η ομάδα του Φραν Εσκρίμπα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση, οι Άσπας και Μπράις γυρνούσαν αρκετά πίσω για να πάρουν τη μπάλα και να φτιάξουν παιχνίδι αφού ήταν απαραίτητη η συμβολή τους, ενώ, ο ο Σάντι Μίνα στο 34' είχε δοκάρι σε κεφαλιά.

Στο δεύτερο μέρος η Σοσιεδάδ άρχισε ν' ανεβάζει ρυθμούς και να γίνεται εκείνη πλέον η πιο επικίνδυνη ομάδα στο γήπεδο. Ο Τσικ στο 65ο λεπτό αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε αφήνοντας τη Θέλτα με παίκτη λιγότερο. Πάλι, όμως, οι Γαλινθιάνοι έδειχναν ικανοί ν' αντέξουν για τα 25 λεπτά που είχαν το αριθμητικό μειονέκτημα.

Εν τέλει δέχθηκαν το γκολ και η Ρεάλ Σοσιεδάδ παρέμεινε σε τροχιά... Champions League παίρνοντας και τους τρεις βαθμούς από το ματς, με το σουτ του Ίσακ από την ασίστ του Όντεγκαρντ στο 82ο λεπτό.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα