Ατλέτικο Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-0: Πάτησε κορυφή (vid)

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-0: Πάτησε κορυφή (vid)

bet365

Πολύ γεμάτη εμφάνιση από τη Ατλέτικο, που νίκησε 2-0 την Αθλέτικ και έπιασε στην 1η θέση την Μπαρτσελόνα, που όμως έχει ματς λιγότερο (σ.σ.: το ακυρωθέν Clasico).

Το Clasico της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ έχει πάρει αναβολή και έτσι η Ατλέτικο άρπαξε την ευκαιρία της και θα κοιμηθεί μαζί με τους Καταλανούς στην κορυφή της La Liga. Οι Ροχιμπλάνκος έπαιξαν καλύτερα από τα τελευταία παιχνίδια τους και καθάρισαν εύκολα 2-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Και τα δύο γκολ τους τα δημιούργησε ο Κορέα, τόσο το πλασέ του Σαούλ (28'), όσο και την κοντινή προβολή του Μοράτα (64'), που έδωσαν το τρίποντο στους γηπεδούχους και άφησαν τους Βάσκους στο -4 από την τετράδα.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Ερμόσο, Φελίπε, Λόντι, Τρίπιερ, Παρτέι, Κόκε, Σαούλ, Λεμάρ (77' Βιτόλο), Κορέα (66' Ερέρα), Μοράτα (67' Ντιέγκο Κόστα)

Αθλέτικ Μπιλμπάο (Γκαΐθκα Γκαριτάνο): Σιμόν, Ινιγο Μαρτίνεθ, Γιούρι, Νούνιεθ, Κάπα (79' Ντε Μάρκος), Ρ. Γκαρθία. Ντ. Γκαρθία, Λόπεθ, Κόρδοβα (56' Ιμπάι), Μουνιαΐν, Γουίλιαμς (67' Αντούριθ).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα