Συνεχίζεται το... μπάχαλο με την ημερομηνία του Clasico, το «μπαλάκι» ξανά στις ομάδες

Gazzetta team
Συνεχίζεται το... μπάχαλο με την ημερομηνία του Clasico, το «μπαλάκι» ξανά στις ομάδες

bet365

Ένας χαμός επικρατεί με τον ορισμό της νέας ημερομηνίας για το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης καθώς δεν μπορεί να συμφωνηθεί η νέα μέρα διεξαγωγής του.

Το Clasico στο Καμπ Νου όπως είναι γνωστό δεν μπορεί να διεξαχθεί στις 26/10 λόγω των πολιτικών αναταραχών στην Καταλονία. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης πρότειναν ως νέα ημερομηνία στις 18 Δεκέμβρη, με τη La Liga να προτείνει από τη μεριά της στις 4 Δεκεμβρίου καθώς στις 18/12 υπάρχει Κύπελλο.

Η αρμόδια Επιτροπή της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συζήτησε το θέμα αλλά κατέληξε σε αδιέξοδο και έτσι πέταξε ξανά το «μπαλάκι» στις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης για να καταθέσουν εκ νέου τις σκέψεις τους και τις προτάσεις τους για την ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης με deadline το βράδυ της Τρίτης. Η Επιτροπή στη συνέχεια θα συνεδριάσει ξανά, με την ελπίδα αυτή τη φορά να βρεθεί άκρη...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα