Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Ακόμα και στα δικαστήρια μπορεί να φτάσει η ημερομηνία του Clasico!

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Ακόμα και στα δικαστήρια μπορεί να φτάσει η ημερομηνία του Clasico!

bet365

Το σίριαλ με την ημερομηνία του Clasico στο Καμπ Νου συνεχίζεται, εν αναμονή της απόφασης τη Δευτέρα. Δεν αποκλείεται να φτάσει ως τα αστικά δικαστήρια το θέμα.

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το... μπάχαλο σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής του Clasico στο Καμπ Νου συνεχίζεται. Τόσο η Μπαρτσελόνα, όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν προτείνει ως ημερομηνία τη 18η Δεκέμβρη, ωστόσο η La Liga δεν συμφωνεί, μιας και εκείνη την ημερομηνία έχει Κύπελλο, προτείνοντας ως εναλλακτική ημερομηνία στις 4 Δεκεμβρίου.

Η απόφαση αναμενόταν ως την Παρασκευή, τελικά αυτή δεν ανακοινώθηκε από τα αρμόδια όργανα, με τα ισπανικά ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι τη Δευτέρα τελικά θα γίνει γνωστή η νέα ημερομηνία του Clasico.

Πάντως, όπως υποστηρίζει η Sport, η ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να φτάσει μέχρι και τα αστικά ισπανικά δικαστήρια! Κι αυτό γιατί η ισπανική Liga έχει τη δυνατότητα να προσφύγει εκεί σε περίπτωση που δεν τη βρίσκει σύμφωνη η ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα