Ο Μέσι με το έκτο Χρυσό Παπούτσι: «Πιο σημαντικό το πρωτάθλημα από το Champions League» (vid)

Ο Μέσι με το έκτο Χρυσό Παπούτσι: «Πιο σημαντικό το πρωτάθλημα από το Champions League» (vid)

Gazzetta team
Ο Μέσι με το έκτο Χρυσό Παπούτσι: «Πιο σημαντικό το πρωτάθλημα από το Champions League» (vid)

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση και βραβεύτηκε με το έκτο Χρυσό Παπούτσι στην καριέρα του, δηλώνοντας ότι στην Μπαρτσελόνα θέλουν να κατακτήσουν όλους τους τίτλους, με το ισπανικό πρωτάθλημα να είναι το πιο σημαντικό.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα για έκτη φορά στην καριέρα του, και για τρίτη σερί σεζόν, βραβεύτηκε με το Χρυσό Παπούτσι έπειτα από 36 γκολ που σκόραρε πέρυσι.

Ο Μέσι, μαζί με τη γυναίκα του και τα παιδιά του, έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση που διοργάνωσε η εφημερίδα Marca (15 ακριβώς χρόνια μετά το ντεμπούτο του) και πήρε στα χέρια του το έκτο Χρυσό Παπούτσι που αποτελεί ακόμα μια απόδειξη της υπέρλαμπρης ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Λίγο πριν τη βράβευσή του, ο Αργεντινός άσος ρωτήθηκε για τους στόχους της Μπαρτσελόνα τη φετινή σεζόν, υπογραμμίζοντας πως οι Μπλαουγκράνα πάντα στοχεύουν σε όλους τους τίτλους, προσθέτοντας ωστόσο πως ο τίτλος της Primera Division είναι ο πιο σημαντικός.

«Το Champions League είναι κάτι ξεχωριστό και κάθε χρονιά θέλουμε την κατάκτησή του, αλλά γνωρίζουμε πως το ισπανικό πρωτάθλημα είναι το πιο σημαντικό. To Champions League είναι μια διοργάνωση που σε κάνει να είσαι καλά στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Είμαστε στην Μπαρτσελόνα και θέλουμε όλους τους τίτλους», ανέφερε ο Μέσι πριν παραλάβει το έκτο Χρυσό Παπούτσι από τα χέρια των γιων του που ανέβηκαν στη σκηνή.

Στη συνέχεια, ο Μέσι πρόσθεσε: «Ο Λουίς Σουάρες και ο Ζόρντι Άλμπα που είναι εδώ είναι δύο από τους μεγαλύτερους... υπεύθυνους για να μπορώ να παραλαμβάνω αυτό το βραβείο. Χωρίς την ομάδα ποτέ δεν θα μπορούσα να κατακτήσω ούτε ένα Χρυσό Παπούτσι. Αποτελεί αναγνώριση όλης της ομάδας».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα