Βενγκέρ: «Ο Αζάρ δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Ρονάλντο»

Βενγκέρ: «Ο Αζάρ δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Ρονάλντο»

Βενγκέρ: «Ο Αζάρ δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Ρονάλντο»

bet365

O Αρσέν Βενγκέρ στάθηκε στο πόσο ξεχωριστός παίκτης είναι Αζάρ, αλλά τόνισε πως ο Βέλγος δεν πρόκειται να αντικαταστήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ύστερα από 5 ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης, ο Αζάρ είχε γκολ και ασίστ στο 4-2 επί της Γρανάδα.

Ο Βέλγος ακόμη δεν έχει δείξει τον πραγματικό του εαυτό κι αυτό πιστεύει κι ο Βενγκέρ, ο οποίος υπογράμμισε πως δεν θα μπορέσει να αντικαταστήσει τον Ρονάλντο.

«Σίγουρα, δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Ρονάλντο. Δεν θα σκοράρει 50 γκολ τωον χρόνο λόγω του στιλ παιχνιδιού της Ρεάλ.

Χρειάζονται έναν άλλον σκόρερ επειδή ο Καρίμ Μπενζεμά είναι τώρα 32 χρονών κι αν είχαν κάποιον νεότερο γύρω του να πετυχαίνει γκολ, ίσως να τα πήγαιναν πολύ καλά.

Ο Εντέν Αζάρ είναι ένα ξεχωριστός παίκτης, που δημιουργεί ευκαιρίες που κάποιες φορές τελειώνει σε μεγάλα ματς. Δεν φοβάται κανέναν, δεν πιστεύω ότι η Ρέάλ έχει δει τον κανονικό Αζάρ ακόμη, δεν είναι στο επίπεδο φυσικής κατάστασης που μπορεί να είναι», σχολίασε ο Αλσατός τεχνικός στο «belN»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα