Βαγιαδολίδ – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0: Και πάλι καλά... (vid)

Gazzetta team
Βαγιαδολίδ – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0: Και πάλι καλά... (vid)

bet365

Η Ατλέτικο έκανε πολύ άσχημη εμφάνιση στη Βαγιαδολίδ και είναι τυχερή που πήρε και τον βαθμό (0-0), καθώς οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι.

Οπως και μεσοβδόμαδα στη Μόσχα, ο Ντιέγο Σιμεόνε επέλεξε να κατέβει με τρεις επιθετικούς. Μόνο που στο “Χοσέ Θορίγια” δεν του βγήκε. Η Ατλέτικο ήταν κακή, είχε ελάχιστες ευκαιρίες, ένα δοκάρι με τον Κορέα, μα ουσιαστικά δεν έγινε ποτέ αφεντικό. Η συνέπεια ήταν να μείνει στο 0-0 με τη Βαγιαδολίδ. Και πάλι καλά δηλαδή, καθώς ο Σάντρο των γηπεδούχων έχασε πέναλτι (35'). Ετσι οι Ροχιμπλάνκος έμειναν στο -3 από την κορυφή.

Βαγιαδολίδ (Σέρχιο): Μάσιπ, Μογιάνο, Ολίβας, Μαρτίνεθ, Μίτσελ (84' Τουάμι), Χοακίν, Σουάρεθ (65' Ρούμπιο), Πλάνο, Γκουαρδιόλα, Σάντρο (69' Ουνάλ)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Σάβιτς, Χιμένες, Λόντι, Τρίπιερ, Κόκε (65' Λεμάρ), Παρτέι, Σαούλ, Ζοάο Φέλιξ (61' Κορέα), Μοράτα (72' Ερέρα), Ντιέγκο Κόστα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα