Ζιντάν: «Δεν ανησυχώ για Αζάρ, όλα μεγεθύνονται στη Ρεάλ...»

Ζιντάν: «Δεν ανησυχώ για Αζάρ, όλα μεγεθύνονται στη Ρεάλ...»

Κώστας Ζάλιαρης
Ζιντάν: «Δεν ανησυχώ για Αζάρ, όλα μεγεθύνονται στη Ρεάλ...»

bet365

Ένα από τα ζητήματα που παίρνουν τεράστιες διαστάσεις μόνο και μόνο επειδή... έτσι συνηθίζεται στη Ρεάλ, είναι αυτό του Εντέν Αζάρ, όπως θέλησε να τονίσει ο Ζινεντίν Ζιντάν στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με τη Μπριζ, το απόγευμα της Τρίτης για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο κόουτς της «βασίλισσας» ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου για το κακό ξεκίνημα της θητείας του Βέλγου στην ομάδα του και αν θα περίμενε εκείνος να έχει πιο άμεσο αντίκτυπο.

Ο «Ζιζού» ανέφερε επί του θέματος:

«Το ίδιο συνέβη και με εμένα στη Γιουβέντους και είχα χρειαστεί τότε τρεις μήνες! Ο παίκτης είναι ήρεμος και εγώ ήξερα από την αρχή ότι θα χρειαζόταν χρόνο για να εμφανιστεί όπως μπορεί. Σε αυτό τον σύλλογο όλα μεγεθύνονται, αλλά δεν ανησυχώ. Ξέρω ότι ο Αζάρ θα πετύχει, ξέρουμε τον παίκτη και θέλουμε όλοι να παραμείνει ήρεμος και με καθαρή σκέψη για να μπορεί ν' αποδώσει. Δεν έχει να κάνει με τη φυσική του κατάσταση. Ξέρουμε πόσο σημαντικός μπορεί να γίνει για εμάς και είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα