Στο κυνήγι της κορυφής η Σοσιεδάδ! (vids)

Gazzetta team
Στο κυνήγι της κορυφής η Σοσιεδάδ! (vids)

bet365

Εντυπωσιακή η Σοσιεδάδ, επικράτησε εύκολα της Αλαβές 3-0 και βρέθηκε μια ανάσα από την κορυφή. Εσωσε την παρτίδα η Θέλτα.

Η Σοσιεδάδ κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα, από τα καλύτερα των τελευταίων ετών και πλέον κυνηγά την κορυφή της LaLiga. Οι Βάσκοι επικράτησαν εύκολα 3-0 της Αλαβές εντός έδρας και βρέθηκαν στο -1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεύτερη νίκη στο San Sebastián και η Σοσιεδάδ αποδεικνύει πως είναι έτοιμη για υπέρβαση. Στο 19' από ασίστ του Όντεγκααρντ ο Οιαρθάμπαλ πέτυχε το 1-0, ενώ στο 32' ο σκόρερ έκανε την πάσα στον Χοσέ για το 2-0. Ο Οιαρθάμπαλ στο 42' πέτυχε το 3-0 από την άσπρη βούλα. Στο 87' η Σοσιεδάδ κέρδισε πέναλτι με τον Μερίνο, ο Μανού Γκαρθία αποβλήθηκε, αλλά ο Πορτου νικήθηκε από τον Πατσέκο.

Ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με την Εσπανιόλ αναδείχθηκε η Θέλτα που έσωσε στο τέλος την παρτίδα. Η φιλοξενούμενη πήρε προβάδισμα στο 48’ με πλασέ του Πεντρόσα, τα πήγε καλά ανασταλτικά, αλλά στο τέλος λύγισε. Ο Σάντι Μίνα στην τελευταία φάση της αναμέτρησης διαμόρφωσε το 1-1. Κάτω από την επικίνδυνη ζώνη οι Καταλανοί, στο όριο η ομάδα του Βίγκο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα