Νίκη για Μπέτις, έχασε την ευκαιρία η Γρανάδα (vids)

Gazzetta team
Νίκη για Μπέτις, έχασε την ευκαιρία η Γρανάδα (vids)

bet365

Η Μπέτις επικράτησε 3-1 εντός της Λεβάντε και πήρε βαθμολογική ανάσα. Εχασε την ευκαιρία να μείνει μόνη πρώτη η Γρανάδα.

Η Μπέτις με ανατροπή πέτυχε τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα και πήρε βαθμολογική ανάσα. Οι Σεβιγιάνοι επικράτησαν 3-1 της Λεβάντε κι έφτασαν τους 8 βαθμούς στη LaLiga. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν στις δυο νίκες της πρεμιέρας. Ο Ερνάνι στο 7' πάγωσε το Μπενίτο Βιγιαμαρίν, καθώς άνοιξε το σκορ για τη Λεβάντε. Ωστόσο, ο Μορόν το πήρε πάνω του και με δυο γκολ στο 45' και στο 48' έκανε την ανατροπή. Ο Ιγκλέσιας στο 67' διαμόρφωσε το 3-1.

Η Γρανάδα απέσπασε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας από τη Βαγιαδολίδ, αν και είχε τις φάσεις για κάτι καλύτερο. Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ παρουσιάστηκε κουρασμένη έπειτα τη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα κι έχασε έτσι την ευκαιρία να μείνει μόνη πρώτη στη βαθμολογία. Αλλωστε, τη δεδομένη στιγμή μοιράζεται την κορυφή με Αθλέτικ, Ρεάλ, αλλά με ματς περισσότερο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Οσκαρ στο 12', όμως ο Φερνάντεθ ισοφάρισε 1-1. Στο 73' οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν το γκολ του Ερέρα, αλλά το... VAR έδειξε παράβαση!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα