Μέσι: «Ξεχωριστή βραδιά γιατί είναι εδώ τα παιδιά μου» (vid)

Μέσι: «Ξεχωριστή βραδιά γιατί είναι εδώ τα παιδιά μου» (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μέσι: «Ξεχωριστή βραδιά γιατί είναι εδώ τα παιδιά μου» (vid)

bet365

Αν και ο μικρούλης Τσίρο είχε μείνει πίσω στη Βαρκελώνη, ο Λιονέλ Μέσι είχε κοντά του τη σύζυγο και τα δυο από τα τρία παιδάκια του στη Σκάλα του Μιλάνου, πράγμα που έκανε αξέχαστη τη βραδιά της Δευτέρας με την ανάδειξή του σε κορυφαίο για το 2019 από τη FIFA.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Αργεντινός αστέρας της Μπαρτσελόνα, νίκησε τους Φαν Ντάικ και Κριστιάνο Ρονάλντο για να κατακτήσει το βραβείο για τον καλύτερο του έτους από την Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, λέγοντας:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι με ψήφισαν για να πάρω το βραβείο. Η αλήθεια είναι ότι ότι όλα τα βραβεία είναι καλά, αλλά για εμένα αυτές οι ατομικές διακρίσεις έρχονται δεύτερες γιατί προτεραιότητα έχουν πάντοτε οι ομαδικές. Είναι μια σημαντική μέρα για εμένα γιατί είμαι τυχερός που έχω μαζί μου τη σύζυγό μου και τα δυο από τα τρία παιδιά μου εδώ. Το λέω γιατί είναι η πρώτη φορά που είναι εδώ. Ο Τιάγκο ήταν 1 έτους την προηγούμενη φορά και δεν θυμάται κάτι. Σήμερα είναι εδώ και απολαμβάνει τις στιγμές και είναι μοναδικό για εμένα. Είναι ανεκτίμητο. Αγαπούν το ποδόσφαιρο τα παιδιά και βρίσκονται ανάμεσα σε τόσους αστέρες. Ντρέπονται, δεν ξέρουν αν θα πρέπει να ρωτήσουν για μια φωτογραφία μαζί τους. Είναι χαρούμενοι κι αυτό κάνει τη μέρα ξεχωριστή και για εμένα. Ο Τσίρο έπρεπε να μείνει στο σπίτι... ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα