Μέσι: Τα 10 ατομικά βραβεία για το 2019! (vids)

Μέσι: Τα 10 ατομικά βραβεία για το 2019! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Μέσι: Τα 10 ατομικά βραβεία για το 2019! (vids)

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής για το βραβείο του κορυφαίου του 2019 από τη FIFA και έκανε 10 τα βραβεία που έχει πάρει μέσα στη φετινή χρονιά! Είναι ο μοναδικός που μέσα στο ίδιο έτος κατέκτησε και το Χρυσό Παπούτσι αλλά και τη διάκριση του κορυφαίου σκόρερ στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Αργεντινός ηγέτης της Μπαρτσελόνα και της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, αυτή τη φορά στη νέα κόντρα με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Βέρζιλ Φαν Ντάικ μετά τη «μάχη» τους και στα βραβεία της UEFA, αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής.

Παρέλαβε το βραβείο του κορυφαίου για το 2019 στην φαντασμαγορική εκδήλωση που διεξήχθη στη Σκάλα του Μιλάνου, το βράδυ της Δευτέρας και έκανε πλέον 10 τα ατομικά του βραβεία μέσα στο 2019.

Είχε ήδη κατακτήσει το Χρυσό Παπούτσι (τρίτο σερί και έκτο στην καριέρα του), ήταν ο κορυφαίος σκόρερ στο Champions League για τη σεζόν 2018-2019, αναδείχθηκε καλύτερος επιθετικός στη διοργάνωση, κατέκτησε το βραβείο για το καλύτερο γκολ (με το φάουλ στον πρώτο ημιτελικό απέναντι στη Λίβερπουλ), πήρε το LaLiga Best Player, LaLiga Best Forward και το LaLiga Best Playmaker, ενώ φυσικά, συμπεριλήφθηκε και στην κορυφαία 11άδα της FIFPro...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα