Ζιντάν: «Δεν με ενοχλεί που ακούγεται το όνομα του Μουρίνιο»

Ζιντάν: «Δεν με ενοχλεί που ακούγεται το όνομα του Μουρίνιο»

Gazzetta team
Ζιντάν: «Δεν με ενοχλεί που ακούγεται το όνομα του Μουρίνιο»

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έδειξε να ενοχλείται από την κριτική που δέχεται, ούτε από το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο που ακούγεται ως φήμη για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μίλαν - Ίντερ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ενόψει της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Σεβίλλη, ο Ζινεντίν Ζιντάν ρωτήθηκε για την πίεση στον πάγκο και για την κριτική που δέχεται. Ο ίδιος, ωστόσο, φαίνεται να μην πτοείται, ούτε και από το γεγονός ότι ακούγεται το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο ως πιθανού αντικαταστάτη του.

«Δεν με ενοχλεί (σ.σ. που ακούγεται ο Μουρίνιο). Έτσι είναι. Έτσι είναι η κατάσταση. Όταν τα πράγματα πάνε έτσι, πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση. Είναι δύσκολο, αλλά είναι πραγματικότητα. Δεν με εκπλήσσει η κριτική. Έτσι είναι η ζωή. Πάντα υπήρχαν πολύπλοκες καταστάσεις σε αυτή την ομάδα, αλλά πάντα τις ξεπερνούσε. Δεν αισθάνομαι ότι με αμφισβητεί ο σύλλογος, το εντελώς αντίθετο. Αν δεν ήταν έτσι, το καλύτερο θα ήταν να φύγω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο «Ζιζού».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα