Νέο πρόβλημα στη Ρεάλ Μαδρίτης με Μαρσέλο

Νέο πρόβλημα στη Ρεάλ Μαδρίτης με Μαρσέλο

Gazzetta team
Νέο πρόβλημα στη Ρεάλ Μαδρίτης με Μαρσέλο

bet365

Μετά τον Λούκα Μόντριτς, ακόμα ένας παίκτης στη Ρεάλ Μαδρίτης πέφτει θύμα τραυματισμού, με τον Μαρσέλο να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον αυχένα.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Άστον Βίλα - Γουέστ Χαμ και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Πριν από το παιχνίδι με τη Λεβάντε έγινε γνωστός ο τραυματισμός του Μόντριτς στους προσαγωγούς, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να έχει να διαχειριστεί ένα ακόμα πρόβλημα τραυματισμού ενόψει της πρεμιέρας του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν την Τετάρτη.

Όπως έκανε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας το ιατρικό επιτελείο της Ρεάλ, και ο Μαρσέλο αντιμετωπίζει ένα τραυματισμό στον αυχένα. Πάντως, από την πλευρά της Ρεάλ δεν αναφέρεται το χρονικό διάστημα της αποθεραπείας του και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ θα χάσει σίγουρα το ματς με την Παρί, από το οποίο επίσης θα απουσιάσουν εκτός από τον Μόντριτς, οι Ασένσιο, Ίσκο και Βαλβέρδε. Τιμωρημένοι είναι επίσης οι Ράμος και Νάτσο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα