Μπαρτσελόνα: Το Μουντιάλ κρατάει τον Φατί μακριά από το clasico!

Μπαρτσελόνα: Το Μουντιάλ κρατάει τον Φατί μακριά από το clasico!

Κώστας Ζάλιαρης
Μπαρτσελόνα: Το Μουντιάλ κρατάει τον Φατί μακριά από το clasico!

bet365

Εφόσον τελικά ο Ανσού Φατί πάρει την ισπανική υπηκοότητα, θα πάει με την εθνική ομάδα της Ισπανίας στο Μουντιάλ κ-17 και η Μπαρτσελόνα θα τον στερηθεί για κάποιο διάστημα και φυσικά θα τον χάσει για το clasico του Οκτώβρη!

Άστον Βίλα - Γουέστ Χαμ με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Σύμφωνα με την Sport, το θέμα της εξασφάλισης του ισπανικού διαβατηρίου, με το θέμα να αποκαλύπτεται από τον τεχνικό των «φούριας ρόχας», Ρόμπερτ Μορένο.

Εφόσον το ζήτημα προχωρήσει άμεσα και το ισπανικό διαβατήριο φτάσει εγκαίρως, τότε, θεωρείται δεδομένο ότι ο Φατί θα συμμετάσχει με τους Ισπανούς στο Παγκόσμιο Κύπελλο κ-17, που διεξάγεται από τις 26 Οκτωβρίου μέχρι και τις 17 Νοέμβρη.

Αυτό, σημαίνει ότι η Μπαρτσελόνα θα τον στερηθεί για αρκετές μέρες, ξεκινώντας από την προετοιμασία της εθνικής ομάδας, ενώ, ο νεαρός που έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής στη LaLiga, θα χάσει και το clasico της 27ης Οκτωβρίου στο «Καμπ Νόου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα