Πέρεθ: «Έχουμε κάνει την αυτοκριτική, θα ανατρέψουμε την κατάσταση»

Πέρεθ: «Έχουμε κάνει την αυτοκριτική, θα ανατρέψουμε την κατάσταση»

Gazzetta team
Πέρεθ: «Έχουμε κάνει την αυτοκριτική, θα ανατρέψουμε την κατάσταση»

bet365

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ μίλησε στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου για όλα και έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση, στηρίζοντας το ρόστερ που διαθέτουν οι Μερένγκες και τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Άρης - Παναθηναϊκός και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Πέρεθ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Ρεάλ χρειάζεται να αποκτήσει ξανά τη νοοτροπία του νικητή, αναφέροντας μεταξύ άλλων στη Γενική συνέλευση που έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής στη Μαδρίτη: «Η περσινή σεζόν δεν ήταν όπως τη θέλαμε. Πρέπει να καταλάβουμε ότι είχαμε κερδίσει τα πάντα σε έναν ιστορικό κύκλο. Κερδίσαμε ακόμα και τα αδύνατα. Σίγουρα την περσινή σεζόν μας έλειπε η ένταση για να διατηρήσουμε αυτήν την περίοδο. Όλοι έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας και πρέπει να ανατρέψουμε την κατάσταση. Θα το καταφέρουμε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πρέπει να ανακτήσουμε τη δίψα για διακρίσεις που ήταν τόσο σημαντική στη νικηφόρα περίοδο που είχαμε τις τελευταίες 9 σεζόν. Ξέρουμε τι έχουν καταφέρει οι δικοί μας παίκτες και αυτό αξίζει τον σεβασμό μας. Και το πέτυχαν αυτοί οι ποδοσφαιριστές με τον Ζιντάν. Πρέπει να είμαστε περήφανοι».

Ο Πέρεθ αναφέρθηκε στο ρόστερ της Ρεάλ, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων: «Έχουμε ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ για να αποκτήσει τη νοοτροπία του νικητή. Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές βρίσκεις τον κάτοχο του βραβείου the Best και της Χρυσής Μπάλας, Λούκα Μόντριτς, ενώ 11 παίκτες της Ρεάλ είναι υποψήφιοι για την καλύτερη ενδεκάδα της FIFA. Μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι η Ρεάλ διαθέτει το ακριβότερο ρόστερ του κόσμου».

Όσο για την ανακατασκευή του Σαντιάγο Μπερναμπέου, ο Πέρεθ τόνισε πως θα είναι έτοιμο το 2022: «Η οικονομική μας δύναμη αποτελεί κλειδί. Τα έργα στο Μπερναμπέου αρχίζουν. Θα είναι το καλύτερο γήπεδο του πλανήτη. Παγκόσμιο σημείο αναφοράς. Ένα στάδιο σε μια μοναδική τοποθεσία στην κυριότερη αρτηρία της πόλης. Θα διαρκέσει 39 μήνες, ως τον Αύγουστο του 2022».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα