Ρεάλ Μαδρίτης: Γύρισαν με τρομερό... jet lag από τις πτήσεις οι Βραζιλιάνοι

Κώστας Ζάλιαρης
Ρεάλ Μαδρίτης: Γύρισαν με τρομερό... jet lag από τις πτήσεις οι Βραζιλιάνοι

bet365

Έχοντας ταξιδέψει με αεροπλάνο για περισσότερες από 24 ώρες μέσα σε μια εβδομάδα, οι Βινίσιους, Μιλιτάο και Καζεμίρο επέστρεψαν ταλαιπωρημένοι και με τρομερό jet lag στη Μαδρίτη, έχοντας πλέον μπροστά τους το παιχνίδι με τη Λεβάντε, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Μαγιόρκα - Αθλέτικ Μπιλμπάο και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Οι διεθνείς Βραζιλιάνοι πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στην εθνική ομάδα της πατρίδας τους, παίζοντας αρχικά στο Μαϊάμι απέναντι στην Κολομβία κι έπειτα στην Καλιφόρνια κόντρα στο Περού.

Μέσα σε μια εβδομάδα ταξίδεψαν περισσότερες από 24 ώρες, ενώ, το ταξίδι της επιστροφής στο αεροδρόμιο Barajas, ξεκινώντας από το Λος Άντζελες, διήρκησε περί τις 11 ώρες.

«Είναι λάθος, πρέπει να φροντίζουμε τους καλύτερους παίκτες μας, είναι κακή τόση ταλαιπωρία για την υγεία των ποδοσφαιριστών. Όσοι οργάνωσαν αυτά τα φιλικά έκαναν πολύ μεγάλο λάθος» σχολίασε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βραζιλίας, Τίτε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα