Κασίγιας: Θυμήθηκε το ντεμπούτο του στο «Σαν Μαμές» (pic & vid)

Κασίγιας: Θυμήθηκε το ντεμπούτο του στο «Σαν Μαμές» (pic & vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Κασίγιας: Θυμήθηκε το ντεμπούτο του στο «Σαν Μαμές» (pic & vid)

bet365

Ο Ίκερ Κασίγιας δεν ξεχνάει ποτέ τη 12η Σεπτεμβρίου του 1999 και σήμερα συμπληρώνονται 20 χρόνια από το επαγγελματικό του ντεμπούτο με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, όταν έπαιξε για πρώτη φορά λίγες μέρες προτού αντιμετωπίσει και τον Ολυμπιακό στο Champions League.

Ο «άγιος Ίκερ», είχε χρησιμοποιηθεί στο «Σαν Μαμές» σε παιχνίδι απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και παρά το γεγονός πως ήταν 19 ετών, έδειξε να είναι ψύχραιμος, σίγουρος για τον εαυτό του και μάλιστα, δεν έλειψαν και οι στιγμές που χειροκροτούσε τους συμπαίκτες του και προσπαθούσε να οργανώσει την άμυνά του.

«12 Σεπτεμβρίου, μια ιδιαίτερη ημερομηνία για εμένα. Είναι η μέρα που ήμουν τυχερός που πραγματοποίησα το επαγγελματικό μου ντεμπούτο στο ποδόσφαιρο, στη μεγαλύτερη ομάδα που υπάρχει. Υπήρχε νευρικότητα αλλά και πολλά άλλα συναισθήματα. Πέρασαν 20 χρόνια... » έγραψε ο Κασίγιας για τη σημαδιακή ημερομηνία...

Στις 15 του Σεπτέμβρη του 1999, ο Ίκερ Κασίγιας βρισκόταν στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, βασικός για τη «βασίλισσα» σε ματς του Champions League απέναντι στον Ολυμπιακό, συμμετέχοντας σ' εκείνο το εντυπωσιακό 3-3.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα